Redning

Hos Albatros International A/S har vi mange års erfaring med produktion og salg af diverse beklædning til beredsskabspersonale.

Reddere skal i deres hverdag kunne udføre deres arbejdsopgaver og samtidig føle sig tilpas i deres arbejdstøj. Derfor er det vigtigt for os, at redningsdragter er udført i et komfortabelt design med løsninger, der giver plads til og gør det nemt at komme til det nødvendige udstyr.

Venligst kontakt os for tilbud eller yderligere information.
 
 
 

Uniform

Hos Albatros International A/S udvikler vi arbejdsbeklædning og uniformer til større virksomheder og offentlige institutioner.

Vores beklædning er udført i holdbare materialer og designs, der opfylder vores kunders behov i de vidtspændende situationer, brugerne oplever i løbet af deres arbejdsdag.
 
 
 

Design

Vores designteam arbejder i den tidlige fase af produktionen tæt sammen med kunden, for at få et præcist overblik over hvad behovet er, og rådgive derefter. Vi har fuld fokus på uniformsbrugerne og den virkelighed, som er deres hverdag. Det handler om at lytte til behov og ønsker, og derefter omsætte informationerne til uniformer, der virker i form og funktion. Det er vi eksperter i hos Albatros. 
Albatros International A/S | CVR: 29937222 | Tekstilbuen 1, DK-4700 Nęstved - Danmark | Tlf.: +45 55 72 70 22