Virksomheden

Albatros International A/s er en 100% dansk ejet virksomhed med egen produktion i EU. Vores primære arbejdsområde omfatter salg, produktion og levering af arbejdsbeklædning af høj kvalitet. Vores brede produktsortiment omfatter blandt andet brand- og redningstøj, stationsbeklædning, pilotdragter og uniformer.

Vi vil være kendt som en seriøs og pålidelig leverandør af special- og kvalitets-beklædning til professionelle. Hos os er kunderne i fokus og det er vigtigt for os, at vi har en tæt dialog med vores kunder. Vores succes afspejles i tilfredse kunder.

Virksomheden er siden 2012 fuldt ejet af Mammut Work Wear A/S, som producerer og leverer arbejdsbeklædning til offentlige instanser og private virksomheder i hele Skandinavien.
 
 
 

Leverandører

Vi ønsker at levere kvalitet til vores kunder - hver gang. For at sikre dette samarbejder vi udelukkende med de førende leverandører inden for vores branche; såsom Kermel, TenCate, 3M og YKK.
 
 
 

CSR

Vi arbejder konstant med CSR-emner; såsom menneskerettigheder, arbejdsrettigheder, miljø, anti-korruption mv.

Vi har udviklet et Code of Conduct, som er baseret på FNs Global Compact, som vi er medlemmer af.

Det er typisk i vor branche, at der optræder sociale, etiske og miljømæssige emner i vores supply chain. Af den årsag er kommunikation og samarbejde med vores leverandører meget vigtig.

Vores kunder er ligeledes opmærksomme på disse sociale, etiske og miljømæssige indvirkninger, og sætter krav derefter. Vores kunders krav efterkommes og videreformidles til vores leverandører via vores ”Responsible Sourcing” retningslinjer. 
Albatros International A/S | CVR: 29937222 | Tekstilbuen 1, DK-4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 55 72 70 22